Hoe werkt Mijn toeslagen?

Mijn toeslagen is uw persoonlijke webpagina op www.toeslagen.nl. Met 'Mijn toeslagen' kunt u toeslag aanvragen. U kunt er veilig uw gegevens bekijken, zoals ze bij ons bekend zijn. Of u kunt een wijziging van uw gegevens doorgeven.

U gebruikt 'Mijn toeslagen' zo:

  1. Ga naar Mijn toeslagen.
  2. Klik op 'Inloggen op Mijn toeslagen'.
  3. Vul uw DigiD in.
  4. Klik op de toeslag die u wilt aanvragen.
  5. Beantwoord de vragen in het formulier.
  6. Verzend het formulier.
  7. Klik rechtsboven op ‘Uitloggen’.

Sommige gegevens zijn al voor u ingevuld. Als u iets doorgeeft met 'Mijn toeslagen', ziet u meestal meteen het resultaat.

Let op!

U kunt Mijn toeslagen niet gebruiken als u Windows XP gebruikt in combinatie met Internet Explorer.

Veiligheid op Mijn toeslagen

Mijn toeslagen is een beveiligde webpagina. U logt in met uw DigiD. Check zelf of er een beveiligde verbinding is. U herkent een beveiligde verbinding aan het hangslotje in de adresbalk of rechtsonder in uw browser. Daarnaast begint het webadres met https. Hierbij staat de 's' voor 'secure', wat veilig betekent.

Bent u klaar op Mijn toeslagen? Log dan altijd uit. Vergeet beslist niet uit te loggen als u Mijn toeslagen hebt gebruikt op een computer die niet van uzelf is.

U wordt automatisch uitgelogd als u langer dan 15 minuten niet actief bent op Mijn toeslagen. De gegevens die u hebt ingevoerd, worden dan niet opgeslagen.

Mijn verbinding met DigiD wordt verbroken

Bent u onderweg en ingelogd op Mijn toeslagen met DigiD? Dan kan het apparaat waarmee u ingelogd bent van IP-adres wisselen. Dit gebeurt vaak zonder dat u het merkt. Uit veiligheidsoverwegingen staat DigiD het wisselen van IP-adres niet toe. De verbinding met Mijn toeslagen wordt dan verbroken.

Zie ook

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.