Ik heb een ander postadres

Berekeningen van uw toeslagen ontvangt u niet meer op papier. U krijgt deze in Mijn toeslagen en in uw Berichtenbox op MijnOverheid. Andere berichten over uw toeslagen ontvangt u nog op papier. Wilt u deze berichten ontvangen op een ander adres dan waar u woont? Stuur dan een brief met uw nieuwe postadres naar uw belastingkantoor. Vermeld uw naam, burgerservicenummer (BSN), woonadres en postadres. Wij sturen binnen 5 werkdagen een brief naar uw woonadres. Daarin vragen wij u te bevestigen dat het postadres juist is. Kunt u die bevestigingsbrief niet terugsturen? Bel dan de BelastingTelefoon.

Wilt u een adres doorgeven buiten Nederland? Gebruik dan het formulier Adreswijziging doorgeven buitenland. Wilt u berichten ontvangen op een ander adres dan waar u woont? Stuur dan een brief met uw nieuwe postadres naar uw belastingkantoor.

Vermeld uw naam, burgerservicenummer (BSN), woonadres en postadres. Wij sturen binnen 5 werkdagen een brief naar uw woonadres. Daarin vragen wij u te bevestigen dat het postadres juist is. Kunt u die bevestigingsbrief niet terugsturen? Bel dan de BelastingTelefoon.

Het nieuwe postadres geldt ook voor correspondentie over uw belastingzaken.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.