Belastingdienst actueel

Definitieve berekeningen kinderopvangtoeslag 2014 (update: 15-2-2016)

08-01-2016

Hebt u een definitieve berekening kinderopvangtoeslag 2014 ontvangen? Deze toeslag is berekend op basis van aangeleverde gegevens door de kinderopvangorganisatie. De gegevens zijn in een aantal gevallen onvolledig of niet juist. Dit blijkt voor te komen in definitieve berekeningen met datum 7 januari 2016 en met datum 28 januari 2016.

Berekening met datum 7 januari 2016

Hebt u een definitieve berekening kinderopvangtoeslag 2014 ontvangen met een datum van 7 januari 2016? En zijn de gegevens niet juist? De snelste manier om dit te herstellen is door bezwaar te maken. Maakt u zelf geen bezwaar? Dan controleren wij of uw definitieve berekening klopt. Als uw gegevens niet juist zijn, ontvangt u van ons een nieuwe definitieve berekening.

Berekening met datum 28 januari 2016

Hebt u een definitieve berekening kinderopvangtoeslag 2014 ontvangen met een datum van 28 januari 2016? De mensen die mogelijk een onjuiste definitieve berekening hebben gekregen, hebben wij persoonlijk benaderd. Het gaat om ongeveer 300 mensen. Bent u niet door ons benaderd en zijn uw gegevens niet juist? Dan kunt u bezwaar maken.

Berekening met een andere datum

Hebt u een definitieve berekening met een andere datum ontvangen? Wij hebben de fout hierin niet geconstateerd. Voor alle definitieve berekeningen geldt dat u in Mijn toeslagen kunt zien welke gegevens wij hebben gebruikt. Wanneer de gegevens niet juist zijn, kunt u bezwaar maken.

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.