AES Uitgaan: waar kunt u terecht met vragen?

De invoering van het AES kan vragen oproepen. Hebt u als bedrijf of softwareontwikkelaar vragen over AES Uitgaan? Bekijk de vragen en antwoorden over AES Uitgaan. Of lees op deze pagina waar u terecht kunt.

Implementatieteam

Wilt u meer weten over AES Uitgaan? Neem dan via e-mail contact op met ons implementatieteam. We staan klaar om u verder te helpen.

Douane Supportcentrum voor Softwareontwikkelaars

Bent u softwareontwikkelaar? Kijk dan op de website van de Nationale Helpdesk Douane, bij de informatie van het Douane Supportcentrum voor Softwareontwikkelaars.

Koepelorganisatie

U kunt uw vragen ook stellen aan uw koepelorganisatie. Die ondersteunt ook in de communicatie over de komende veranderingen.

Overleg Douane Bedrijfsleven (ODB)

Om de veranderingen goed te implementeren, heeft de Douane een klankbordgroep samengesteld met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en softwareleveranciers. Daar bespreken en stemmen we de veranderingen voor het bedrijfsleven door de komst van het AES af. De klankbordgroep rapporteert aan de werkgroep ODB IT. Daarnaast heeft de klankbordgroep een beperkt mandaat voor advies.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.