Voorbereiding Gemeenschappelijke Inschrijving Startende onderneming. Eenmanszaak, vof, cv en maatschap

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

U kunt dit formulier gebruiken als u een eenmanszaak, vof, cv of maatschap begint. Wanneer u zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel, kunt u namelijk ook direct gegevens voor de Belastingdienst doorgeven. In dit formulier staat om welke informatie het gaat. Zo kunt u zich op die inschrijving voorbereiden.

Als u dat handig vindt, kunt u dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 nodig of hoger. Daarna kunt u het formulier afdrukken en meenemen naar de Kamer van Koophandel. Stuur het formulier dus niet op naar de Kamer van Koophandel of de Belastingdienst.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.