Belastingdienst actueel

Fiscaal dienstverlener? Intermediairdagen 2018 vandaag van start

06-11-2018

Vandaag start in Veldhoven de 1e Intermediairdag van 2018. Tot en met 20 december vindt dit evenement plaats op verschillende locaties in het land én online. U kunt zich nog steeds inschrijven, maar de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Kunt u niet naar 1 van de locaties komen? Kies dan voor de online Intermediairdagen.

Dit jaarlijkse evenement staat in het teken van het Belastingplan 2019 en belangrijke veranderingen waarmee burgers en bedrijven in 2019 te maken krijgen.

Vergroot uw kennis op de Intermediairdagen

Neem deel aan diverse kennissessies over bijvoorbeeld eOverheid, toeslagen en de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl). Wilt u meer weten over een onderwerp? Ga op de Informatiemarkt in gesprek met specialisten van de Belastingdienst, de FIOD en andere overheidsinstanties. Ook Forum Fiscaal Dienstverleners en Forum Salaris zijn aanwezig.

Meld u nu aan

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in:

  • Enschede
  • Groningen
  • Noordwijkerhout

Schrijf u in op intermediairdagen.nl/inschrijven.

Online Intermediairdagen op 19 en 20 december

Kunt u niet naar de Intermediairdagen komen? Volg de kennissessies vanuit huis, en chat met sprekers en standhouders. Schrijf u in voor de online Intermediairdag op woensdag 19 of donderdag 20 december.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Intermediairdagen? Ga dan naar intermediairdagen.nl.

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.