Intermediairdagen 2023: de inschrijving is weer begonnen

20-10-2023

Belastingdienst actueel

Nieuws volgen via RSS

Tussen 6 november en 7 december organiseert de Belastingdienst de intermediairdagen: hét jaarlijkse kennisevenement voor fiscaal dienstverleners. Tijdens deze dagen hoort u meer over het Belastingplan 2024 en andere belangrijke fiscale veranderingen waarmee u te maken krijgt.

De intermediairdagen bieden volop mogelijkheden om uw kennis te vergroten en uw mening te delen. Volg interessante sessies over actuele onderwerpen, ontmoet medewerkers van de Belastingdienst op de informatiemarkt en breid uw netwerk uit. De Intermediairdagen voor fiscaal dienstverleners en salarisprofessionals vinden plaats tussen 6 november en 7 december 2023, op verschillende locaties in Nederland.

Inschrijven

De inschrijving is gestart. Meld u aan op de inschrijfpagina door de klikken op de door u gewenste datum en locatie. Daar vindt u ook uitgebreide informatie over de verschillende programma-onderdelen.

Ook online

Bent u niet in de gelegenheid om een live-bijeenkomst bij te wonen? U kunt de sessies ook online volgen op 12, 13 en 14 december 2023.
Voor de online dagen is inschrijven voldoende. Een programma kiezen is niet nodig. Tijdens deze dagen kunt u alle sessies volgen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de locaties, de datums en de community? Kijk dan op de internetsite Intermediairdagen. Hier vindt u ook antwoorden op algemene en veelgestelde vragen over de Intermediairdagen 2023.

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.