Belastingdienst actueel

KVK Startersdag 3 november - u kunt u nu aanmelden

05-10-2018

Bent u net uw eigen bedrijf begonnen? Of denkt u daarover na? Dan is de Startersdag iets voor u! Een gratis evenement met informatieve en inspirerende presentaties en een informatiemarkt. Op zaterdag 3 november 2018 organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) weer zo’n dag. Deze keer in 3 steden: Groningen, Eindhoven en Utrecht. Maar u kunt het programma ook online volgen.

Ook de Belastingdienst is aanwezig op de Startersdag. Wij zijn er met een stand, en met de workshop Ondernemen en belastingen. Op de informatiemarkt beantwoorden onze medewerkers vragen van bezoekers. Ondernemers kunnen terecht met vragen over de inkomstenbelasting en de omzetbelasting.

Speciaal voor starters die zich oriënteren op invoer en uitvoer, zijn douane-experts aanwezig.

Online

U kunt het programma op 3 november ook online volgen, met live beelden van de Startersdag. De deelnemers kunnen op die dag presentaties bekijken over onder andere het ondernemingsplan, klanten vinden, belastingen en starten op het web. Verder zitten medewerkers van de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst klaar om vragen te beantwoorden via chat.

Workshops

Op het programma staan onder andere de volgende workshops:

  • Ondernemen, internet en social media
  • Administratie: Noodzakelijk en nuttig
  • Ondernemen en belastingen
  • Je geldzaken op orde

Interesse?

Meld u dan aan

Terugblik Startersdag 30 juni 2018

Wilt u weten wat andere beginnende ondernemers vonden van de vorige Startersdag? Bekijk de video Belastingdienst helpt ondernemers op weg

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.