Belastingdienst actueel

Start Intermediairdagen 2019 in Eindhoven

05-11-2019

De Belastingdienst organiseert vandaag een Intermediairdag in Eindhoven. Het is de eerste van 12 Intermediairdagen, een jaarlijks gratis netwerk- en kennisevenement van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. Tijdens de dagen komen het Belastingplan 2020 en andere belangrijke fiscale veranderingen in het nieuwe jaar aan bod.

De Intermediairdagen vinden tot en met 4 december plaats op 10 locaties door het hele land. Daarnaast zijn er online Intermediairdagen op 17 en 18 december.

Kennissessies en infomarkt

Tijdens de Intermediairdagen kunnen fiscaal dienstverleners deelnemen aan diverse kennissessies. Daar worden verschillende thema's behandeld, zoals loonheffingen, inkomstenbelasting en de veranderingen van de digitaliserende overheid.

Naast de kennissessies is er een informatiemarkt, waar fiscaal dienstverleners in gesprek kunnen gaan met specialisten van de Belastingdienst, de FIOD en andere overheidsorganisaties. Ook het Forum Fiscaal Dienstverleners is aanwezig op de informatiemarkt.

Intermediairdagen online

U kunt ook deelnemen aan 1 van de 2 online Intermediairdagen: op dinsdag 17 en woensdag 18 december tussen 08.00 en 18.00 uur. Op deze dagen kunt u eenvoudig vanuit thuis alle sessies volgen die u wilt. En als u lid bent van het Forum Salaris of het Forum Fiscaal Dienstverleners, kunt u chatten met sprekers en standhouders.

Bent u een salarisprofessional en nog geen lid van het Forum Salaris, dan kunt zich hier registreren. U kunt zich ook aanmelden voor het Forum Fiscaal Dienstverleners.

Meld u nu aan

De eerste Intermediairdag in Eindhoven zit helemaal vol, maar voor alle andere locaties zijn er nog plaatsen beschikbaar. Schrijf u daarom via intermediairdagen.nl/inschrijven direct in voor een locatie naar keuze of voor deelname aan 1 van de 2 online dagen.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar intermediairdagen.nl. Bekijk ook een impressie van de Intermediairdagen 2018.

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.