De verwerking van uw automatische incasso motorrijtuigenbelasting is mogelijk vertraagd (opgelost)

gepubliceerd: 25-02-2021, 17:45

Hebt u ons onlangs gemachtigd om de motorrijtuigenbelasting automatisch in termijnen te incasseren van uw bankrekening? En hebt u daarna toch een rekening ontvangen voor de motorrijtuigenbelasting? Dan moet u deze rekening betalen. Onze excuses voor het ongemak.

De verwerking van machtigingen voor een automatische incasso voor motorrijtuigenbelasting heeft jammer genoeg vertraging opgelopen. Het kan zijn dat wij daardoor de 1e termijn van uw automatische incasso niet hebben geïncasseerd.

Voor wie?

 Iedereen die ons recent heeft gemachtigd om de motorrijtuigenbelasting automatisch te incasseren.

Wat doen we voor u?

Wij zijn momenteel bezig om alle machtigingen in onze administratie op te nemen. Vanaf maart 2021 incasseren we weer op tijd voor alle machtigingen. U krijgt voor 30 maart van ons een brief met meer informatie. 

Wat kunt u nog doen?

Hebt u ons gemachtigd voor een automatische incasso voor motorrijtuigenbelasting, maar hebt u alsnog een rekening ontvangen? Dan incasseren wij de 1e termijn van uw automatische incasso niet. U moet deze rekening zelf betalen.

Hebt u ons gemachtigd en hebt u geen rekening ontvangen? Dan hoeft u niets te doen. Wij verwerken uw machtiging op tijd voor de volgende termijn.

Update

 Opgelost

Meer informatie

Hebt u nog vragen? Bel dan de BelastingTelefoon Auto: 0800 – 0749. U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Wij helpen u graag verder.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.