F-formulieren niet gestuurd naar opgegeven correspondentieadres (opgelost)

gepubliceerd: 19-03-2021, 00:00

Per abuis is het aangiftebiljet inkomstenbelasting na overlijden, het F-formulier 2020 niet in alle gevallen gestuurd naar het correspondentieadres dat nabestaanden hebben doorgegeven.

Als aangifte inkomstenbelasting moet worden gedaan voor het jaar waarin een persoon is overleden, sturen wij een brief en een aangifteformulier: het papieren F-formulier. We sturen dit samen naar het correspondentieadres dat nabestaanden hebben doorgegeven. Bij het adresseren van het F-formulier 2020, is nu niet in alle gevallen gebruik gemaakt van dit correspondentieadres. Hierdoor kan het zijn dat u tevergeefs op dit formulier wacht. Wij onderzoeken bij wie dit is misgegaan en sturen de brief en het formulier zo snel mogelijk naar het opgegeven adres.

Voor wie?

Nabestaanden die ons een correspondentieadres hebben doorgegeven en wachten op het aangiftebiljet inkomstenbelasting na overlijden, het F-formulier 2020.

Wat doen we voor u?

Wij onderzoeken of het aangiftebiljet inkomstenbelasting na overlijden, het F-formulier 2020, naar het oude woonadres is verstuurd. Als dat zo is, ontvangt u zo snel mogelijk van ons een brief met daarbij het aangifteformulier.

Wat kunt u nog doen?

U hoeft niets te doen. U krijgt een brief met daarbij het aangiftebiljet inkomstenbelasting na overlijden, het F-formulier 2020.

Update

 Opgelost

Meer informatie

 

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.