Teruggaaf milieubelastingen vertraagd, termijn om informatie op te sturen niet juist

gepubliceerd: 20-05-2021, 16:00
update: 25-05-2021, 14:30

Wij hebben een nieuw systeem voor de teruggaaf van milieubelastingen in gebruik genomen. Helaas zijn hierdoor achterstanden ontstaan bij de uitbetaling van de teruggaven milieubelastingen. Ook hebben we brieven verstuurd waarin een verkeerde reactietermijn staat. Wij bieden u hiervoor onze excuses aan.

Hebt u een verzoek om teruggaaf van milieubelasting gedaan? Het duurt op dit moment langer dan normaal om uw teruggaaf te verwerken. Wij proberen zo snel mogelijk de achterstanden weg te werken.

Hebt u een verzoek om teruggaaf gedaan en hebben wij u daarna een brief gestuurd om meer informatie te vragen? De uiterste reactietermijn die in de brief staat is niet juist. U kunt nog reageren tot 4 weken nadat u onze brief kreeg. U hoeft daarbij niet uit te gaan van de datum op de brief.

Voor wie?

Iedereen die een verzoek om teruggaaf van milieubelastingen heeft gedaan.

Wat doen we voor u?

Er wordt hard gewerkt om de achterstanden weg te werken. Wij vergoeden belastingrente als wij de teruggaaf te laat uitbetalen

Wat kunt u nog doen?

Hebben wij u een brief gestuurd waarin wij u vragen om meer informatie te geven? Reageer dan binnen 4 weken nadat u de brief hebt gekregen. U hoeft niet uit te gaan van de datum op de brief, maar van de dag dat u de brief in de bus hebt gekregen.

Hebt u vragen over de te late uitbetaling? Bel dan de BelastingTelefoon. Wij helpen u graag.

Update

 

Meer informatie

 

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.