Verkeerde loonbelastingtabellen 2022 gepubliceerd (Opgelost)

gepubliceerd: 04-01-2022, 18:15
update: 05-01-2022, 11:45

Op 4 januari 2022 zijn de nieuwe loonbelastingtabellen voor 2022 op belastingdienst.nl gepubliceerd. Door een fout zijn helaas de verkeerde versies van de pdf-bestanden gebruikt.

Via het hulpmiddel Loonbelastingtabellen zoeken kunt u, naast die van eerdere jaren, de nieuwe loonbelastingtabellen voor 2022 vinden en downloaden in verschillende formats. Helaas is bij de pdf-bestanden iets verkeerd gegaan, waardoor deze bestanden niet de meest actuele versie van de tabellen bevatten.

Hebt u op 4 januari al de pdf-bestanden gedownload en gebruikt? Dan hebt u de verkeerde gegevens in handen. U zult de bestanden opnieuw moeten downloaden zodra de juiste versies beschikbaar zijn en deze verwerken in uw administratie. Onze excuses voor dit ongemak.

Voor wie?

Voor iedereen die op 4 januari 2022 via Mijn Belastingdienst pdf-bestanden van de loonbelastingtabellen 2022 heeft gedownload.

Wat doen we voor u?

Wij vervangen de pdf-bestanden zo snel mogelijk voor de juiste versies.

Wat kunt u nog doen?

Wij vragen u ons niet te bellen, maar de berichtgeving over de herstelactie in de gaten te houden.

Update

De pdf-bestanden zijn inmiddels vervangen. Gaat u ze opnieuw downloaden? Verwijder dan eerst alle cache van uw computer om te voorkomen dat u toch weer de oude versies krijgt.

Meer informatie

Lees het bericht Loonbelastingtabellen 2022 gepubliceerd met de actuele stand van zaken.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.