Voorlopige aanslag inkomstenbelasting en Zorgverzekeringswet 2018 waarop de betaalinformatie ontbreekt (update)

gepubliceerd: 31-01-2018, 12:00

Hebt u in december 2017 of januari 2018 een voorlopige aanslag inkomstenbelasting en Zorgverzekeringswet 2018 ontvangen met een te betalen bedrag van € 121 of minder? Dan ontbreekt op de voorlopige aanslag een gedeelte van de betaalinformatie.

Betalen in termijnen

Kiest u ervoor om in termijnen te betalen? Dan moet het bedrag van de eerste termijn op 28 februari 2018 op de rekening van de Belastingdienst staan, de volgende termijnen steeds uiterlijk een maand later. De 11e en laatste termijn moet uiterlijk op 31 december 2018 op onze rekening staan.

Betalen in 1 keer

Betaalt u alles in 1 keer? Dan krijgt u een betalingskorting van maximaal € 2. Het totale bedrag van de aanslag moet dan op 28 februari 2018 op onze rekening staan. Het teveel betaalde bedrag zullen wij terug storten op uw rekening.

Voor wie?

Iedereen die een voorlopige aanslag 2018 ontvangen heeft met een te betalen bedrag van € 121 of minder.

Wat doen we voor u?

U ontvangt van ons een brief waarin we uitleggen hoe u kunt betalen en of er mogelijk een betalingskorting voor u van toepassing is.

Wat kunt u nog doen?

U kunt voor meer informatie over het betalen van uw aanslag kijken op 'Ik heb een voorlopige aanslag gewijzigd en moet betalen - hoe gaat dat?'

Actueel

 -

Meer informatie

 -

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.