Convenant Belastingdienst/Douane - diverse ministeries - bijlage 6 t/m 9 - strategische diensten, sanctiemaatregelen, service level agreement exportcontrole strategische goederen, erkenning ondernemingen

U kunt hier downloaden:

 • Bijlage 6E bij de kaderovereenkomst van 28 juni 2005 tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Landbouw en Innovatie en het Ministerie van Financiën.
  De samenwerking inzake de Strategische diensten.
 • Bijlage 7E bij de kaderovereenkomst tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Landbouw en Innovatie en het Ministerie van Financiën.
  De samenwerking inzake de beperkende maatregelen (sanctiemaatregelen) die van toepassing zijn op het Goederenverkeer en diensten.
 • Bijlage 8 bij de kaderovereenkomst tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Landbouw en Innovatie en het Ministerie van Financiën/het Landelijk Kantoor van de Douane.
  Service Level Agreement tussen EL&I/Exportcontrole en strategische goederen en de Douane/CDIU
 • Bijlage 9E bij de kaderovereenkomst tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Landbouw en Innovatie en het Ministerie van Financiën.
  De samenwerking inzake de erkenning van ondernemingen in de zin van artikel 9 van Richtlijn 2009/43/EG en artikel 27 Besluit strategische goederen.

 

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Naar:

 

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.