Convenant Belastingdienst/Douane - Ministerie van Landbouw - bijlage 9 en 10 - diervoeders, katten- en hondenbont, uitvoerrestituties proviandering, actieve en passieve veredeling van landbouwproducten

U kunt hier downloaden:

  • Bijlage 9 bij de kaderovereenkomst inzake de samenwerking tussen het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en het Ministerie van FinanciĆ«n bij de uitvoering van niet-fiscale douanetaken op het terrein van Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
    Deze bijlage betreft de diervoeders, voedermiddelen of toevoegingsmiddelen (niet-veterinair), alsmede andere stoffen bestemd om te worden verwerkt in diervoeders of voedermiddelen.
  • Bijlage 10 bij de kaderovereenkomst tussen het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en het Ministerie van FinanciĆ«n van 22 juni 2004.
    Deze bijlage betreft werkafspraken over de handhavingstaken door de Douane met betrekking tot het verbod op de invoer naar en uitvoer uit de Gemeenschap van katten- en hondenbont en van producten die dergelijk bont bevatten.

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Naar:

 

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.