Convenant Belastingdienst/Douane - diverse ministeries - uitvoering sanctieregelingen bijlage 1, 2, 4 en 5 - communautair toezicht op goederen, strategische goederen, folterwerktuigen, gedifferentieerd geprijsde geneesmiddelen

U kunt hier downloaden:

 • Convenant betreffende de samenwerking tussen het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Ministerie van Financiën bij de uitvoering van sanctieregelingen:
 • Bijlage 1 bij de kaderovereenkomst tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Financiën. Werkafspraken over de handhavingstaken door de Douane m.b.t. de In- en uitvoerwet (Stb. 1962, 265) ten aanzien van communautair toezicht goederen.
 • Bijlage 2E bij de kaderovereenkomst tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Landbouw en Innovatie en het Ministerie van Financiën.
  De samenwerking inzake Strategische goederen.
 • Bijlage 4 bij de kaderovereenkomst van 28 juni 2005 tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Financiën.
  De samenwerking inzake de handel in bepaalde goederen die gebruikt zouden kunnen worden voor de doodstraf, foltering of andere wrede onmenselijke behandeling of bestraffing.
 • Bijlage 5 bij de kaderovereenkomst van 28 juni 2005 tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Financiën.
  De samenwerking inzake de voorkoming van verlegging van het handelsverkeer voor gedifferentieerd geprijsde geneesmiddelen naar de Europese Unie.

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Naar:

 

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.