Convenant Belastingdienst/Douane - Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport - bijlage 1 t/m 4 - Opiumwet, geneesmiddelen, voedselveiligheid (niet-dierlijke oorsprong), precursoren voor drugs

U kunt hier downloaden:

 • Bijlage 1 behorende bij de kaderafspraken inzake de samenwerking tussen het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Ministerie van Financiën bij de uitvoering van de niet-fiscale douanetaken op het terrein van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
  De samenwerking inzake de Opiumwet.
 • Bijlage 2 behorende bij de kaderafspraken inzake de samenwerking tussen het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Ministerie van Financiën bij de uitvoering van de niet-fiscale douanetaken op het terrein van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
  De samenwerking inzake de Geneesmiddelenwet.
 • Bijlage 3 behorende bij de kaderafspraken tussen het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Ministerie van Financiën van 17 oktober 2002.
  De samenwerking inzake voedselveiligheid (niet dierlijke oorsprong).
 • Bijlage 4 behorende bij de  kaderafspraken in zake de samenwerking tussen het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Ministerie van Financiën bij de uitvoering van de niet-fiscale douanetaken.
  De samenwerking inzake de Wet voorkoming misbruik chemicaliën.

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Naar:

 

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.