Toelichting aanzuiveringsafrekening bijzondere bestemming

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Deze toelichting hoort bij het formulier 'Aanzuiveringsafrekening bijzondere bestemming'. Dit formulier kunt u verkrijgen bij het controlekantoor dat vermeld is in uw vergunning Bijzondere bestemming.

Uit de aanzuiveringsafrekening moet blijken hoe de niet-Uniegoederen hun voorgeschreven bijzondere bestemming hebben bereikt, en of er rechten en plichten zijn overgedragen.

Dien de aanzuiveringsafrekening in bij uw controlekantoor. Dit moet uiterlijk op de laatste dag van de maand die volgt op de maand waarin de handelingen met betrekking tot de goederen hebben plaatsgevonden of dat er onder de regeling geplaatste goederen aanwezig zijn (voorraad). Per maand levert u maar 1 aanzuiveringsafrekening in.

Let op!

Hebt u een nieuwe versie van de aanzuiveringsafrekening en wilt u hierop gegevens overnemen uit een oudere versie? Zet de nieuwe versie dan in dezelfde map op uw computer als de oudere versie, bijvoorbeeld op de C-schijf.

Het overnemen van gegevens werkt niet als de aanzuiveringsafrekening in SharePoint staat.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.