Aanvraag Vergunning ruimte voor tijdelijke opslag (RTO)

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Met dit formulier vraagt u een 'Vergunning ruimte voor tijdelijke opslag (RTO)' aan.

Met deze vergunning mag u goederen opslaan op de locatie(s) in uw vergunning, tot ze een douaneregeling krijgen of worden wederuitgevoerd. Daarnaast mag u in de ruimte voor de tijdelijke opslag (RTO) goederen behandelen om ze in dezelfde staat te houden. En u mag goederen herstellen als ze beschadigd zijn. U mag de goederen maximaal 90 dagen opslaan.

Let op!

Dit formulier gebruikt u alleen als u een eenmanszaak hebt. Is dat niet het geval? Dan vraagt u een 'Vergunning ruimte voor tijdelijke opslag' aan via het EU Trader Portal.


Lees ook de toelichting en algemene voorwaarden bij deze vergunning.

Invulinstructie

Vul dit formulier in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna:

  • Druk het formulier af.
  • Onderteken het formulier.
  • Stuur het formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.