Opgaaf aanvullende gegevens privégebruik auto btw

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Waarvoor gebruikt u dit formulier?

De Belastingdienst heeft op 1 juni 2017 een collectieve uitspraak gedaan in de procedure massaal bezwaar privégebruik auto en btw. Hebt u eerder een bezwaarschrift ingediend tegen de btw voor het privégebruik van een auto van de zaak? Met dit formulier kunt u tot 15 juli 2017 aanvullende gegevens leveren om aannemelijk te maken dat u recht hebt op een btw-teruggaaf.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar:
Belastingdienst
Postbus 2586
6401 DB Heerlen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.