Taxi & OV - bijlage - Gebruik personenauto 90% voor taxi- en openbaar vervoer

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

U wilt een verzoek indienen om teruggaaf van bpm voor een personenauto waarmee u taxivervoer of openbaar vervoer gaat verrichten of u wilt gebruik maken van de doorschuifregeling taxi- en openbaar vervoer. Eén van de voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor de teruggaaf of de doorschuifregeling is dat de auto bestemd is om minimaal 90% voor taxivervoer of openbaar vervoer te worden gebruikt. Bij de aanvraag voor de teruggaaf of de doorschuifregeling moet u dat verklaren. Dat kan met dit formulier.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.