Taxi & OV - verzoek om teruggaaf bpm - Regeling taxi- en openbaar vervoer

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

U kunt met dit formulier verzoeken om teruggaaf van belasting van personenauto’s en motorrijwielen (bpm) voor een personenauto waarmee u geheel of nagenoeg geheel taxivervoer en/of openbaar vervoer gaat verrichten. De voorwaarden voor de teruggaaf zijn in de toelichting opgenomen. Zodra u niet meer aan deze voorwaarden voldoet, moet u (een deel van) de bpm op aangifte voldoen.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar:

Belastingdienst
Postbus 11
6400 AA Heerlen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.