Taxi & OV - aangifte bpm - Beëindiging regeling taxi- en openbaar vervoer

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Met dit formulier doet u aangifte van de Belasting van personenauto’s en motorrijwielen (bpm) als u niet meer voldoet aan de voorwaarden voor de teruggaafregeling voor taxi- of openbaar vervoer en u niet verzoekt om toepassing van de doorschuifregeling.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Let op!

Als de auto wordt gesloopt, geëxporteerd of als de auto gestolen is, moet u wel aangifte doen, maar onder bepaalde voorwaarden hoeft u dan geen bpm te betalen.

 

 

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.