Verzoek loonheffingen 30%-regeling 2020

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Als u een werknemer uit het buitenland aanneemt, dan mag u hem de extra kosten voor zijn tijdelijke verblijf in Nederland vergoeden. U kunt de werkelijk gemaakte kosten vergoeden, maar u kunt ook gebruikmaken van de 30%-regeling als de werknemer daarvoor in aanmerking komt. Met dit formulier kunt u ons vragen om de 30%-regeling in 2020 te mogen toepassen voor een werknemer uit het buitenland.

Invulinstructie

Vul het formulier in en onderteken het samen met uw werknemer. Zorg dat u alle gevraagde bijlagen met uw verzoek meestuurt. Welke dat zijn, blijkt bij het invullen van het formulier. We nemen uw verzoek pas in behandeling zodra wij alle gegevens van u hebben ontvangen. Na ontvangst van uw verzoek krijgt u binnen 10 weken bericht van ons.

Stuur uw formulier en de bijlagen naar:

Belastingdienst/kantoor Buitenland
Postbus 2865
6401 DJ Heerlen

Meer informatie

Bent u werkgever? Meer informatie vindt u in hoofdstuk 19 van het 'Handboek Loonheffingen'.

Bent u werknemer? Lees dan Wat zijn de voorwaarden voor de 30%-regeling?

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Hiervoor hebt u Acrobat Reader versie 6.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.