Verzoek om teruggaaf of naheffing (nieuw of te laat vastgesteld gedifferentieerd premiepercentage Whk)

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Hebt u van ons een gedifferentieerd premiepercentage Whk gekregen dat afwijkt van het percentage dat u hebt toegepast? Dan kunt u ons voor 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 met dit formulier vragen om een teruggaaf of een naheffing van het verschil tussen het betaalde en het nieuwe premiebedrag. U hoeft dan geen correcties te verzenden voor de gedifferentieerde premie Whk.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar uw belastingkantoor. Het adres vindt u op de brief met het gedifferentieerde premiepercentage.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.