Formulier Verzoek burgerservicenummer voor toeslagpartner (buitenland)

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Heeft uw toeslagpartner geen burgerservicenummer en wilt u een toeslag aanvragen of wijzigen? Met dit formulier kunt u voor uw toeslagpartner een burgerservicenummer aanvragen in 2 situaties:

  • U en uw toeslagpartner wonen in het buitenland.
  • U woont in Nederland en uw toeslagpartner woont in het buitenland.

U kunt met dit formulier geen burgerservicenummer aanvragen voor uw kinderen. Dit krijgt u vanzelf als u kinderbijslag aanvraagt bij de Sociale verzekeringsbank (SVB).

Aanvragen kan ook bij sommige gemeentes in Nederland

Uw toeslagpartner kan een burgerservicenummer ook aanvragen aan de balie bij sommige gemeentes in Nederland. Lees meer bij Burgerservicenummer aanvragen als u buiten Nederland woont.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.