Verzoek coulancerente teruggaaf btw uit andere EU-landen

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Met dit formulier doet u een verzoek om vergoeding van coulancerente. U kunt dit doen als uw verzoek om teruggaaf van btw uit andere EU-landen later naar het land van teruggaaf is gestuurd dan u van ons mocht verwachten. Het gaat dan om verzoeken waarbij meer dan 15 dagen zijn verstreken tussen de datum waarop u het verzoek naar de Belastingdienst hebt gestuurd en de datum waarop wij het verzoek naar het land van teruggaaf hebben gestuurd.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen. Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen?

Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.