Ik wil btw terugvragen uit EU-landen - kan ik daarvoor inloggegevens aanvragen?

Maakt u zakelijke kosten in het buitenland? En wilt u btw uit een ander EU-land terugvragen? Dat kan via een speciale website 'Teruggaaf van btw uit andere EU-landen'. Voor die website hebt u inloggegevens nodig. Check met ons hulpmiddel of u in aanmerking komt voor inloggegevens. In het resultaat leest u hoe u ze aanvraagt.

Hebt u meerdere btw-identificatienummers? Vraag aparte inloggegevens aan

Hebt u bijvoorbeeld 1 btw-identificatienummer met subnummer B01 en 1 met subnummer B02? Dan moet u voor ieder btw-identificatienummer aparte inloggegevens aanvragen.

Vormt u met andere ondernemingen een fiscale eenheid? Gebruik dan uw eigen btw-identificatienummer van vóór de vorming van de fiscale eenheid om de inloggegevens aan te vragen.

Bent u een fiscaal dienstverlener?

En wilt u voor uzelf en voor uw klant btw terugvragen? Vraag dan maar 1 keer inloggegevens voor uzelf aan. Dat doet u met het formulier: Aanvraag inloggegevens intermediairs teruggaaf btw uit andere EU-landen.

Uw klant moet voor zichzelf ook inloggegevens aanvragen. Daarna kan uw klant u machtigen om de btw terug te vragen.

Let op!
Voor de speciale website 'Teruggaaf van btw uit andere EU-landen' hebt u andere inloggegevens nodig dan voor 'Inloggen voor ondernemers'.

Inloggegevens voor terugvragen btw uit EU-landen

Geldt voor u het volgende in het jaar waarover u btw wilt terugvragen?

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.