Aflossingsschema betalingsregeling bijzonder uitstel berekenen

Hebt u een belastingschuld opgebouwd doordat u gebruik hebt gemaakt van het bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis? Dan krijgt u van 1 oktober 2022 tot 1 oktober 2027 de tijd om deze belastingschuld af te betalen met een betalingsregeling. Bereken alvast het aflossingsschema van deze betalingsregeling, zodat u ongeveer weet wat u straks per maand betaalt.

U hebt van ons een overzicht gekregen van uw totale belastingschuld. Daarin staat ook het bedrag van uw belastingschuld door het bijzonder uitstel. Vul dat bedrag in dit hulpmiddel in. U kunt dan het volgende berekenen: het totaalbedrag van uw belastingschuld door het bijzonder uitstel inclusief de invorderingsrente, het totaalbedrag van de invorderingsrente, het bedrag dat u per maand afbetaalt, de looptijd van uw afbetaling, de einddatum van uw afbetaling en de invorderingsrente die u bespaart door een extra afbetaling.

De uitkomsten van het hulpmiddel hangen af van de gegevens die u invult. U krijgt van ons later nog 1 of meer overzichten van uw totale belastingschuld. De bedragen in die overzichten kunnen anders zijn dan de bedragen in het 1e overzicht.

Bereken het aflossingsschema van de betalingsregeling bijzonder uitstel

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.