Meedoen aan de proef: vergelijken van de opvanguren in de Kinderopvangtoeslag App

U bent uitgekozen om een nieuwe mogelijkheid in de Kinderopvangtoeslag App te testen: het bekijken van de opvanguren die de kinderopvang aan ons doorgeeft. Zo kunt u beter inschatten of de opvanguren die u aan ons hebt doorgegeven, kloppen met de uren die u volgens de kinderopvang hebt afgenomen. En actie ondernemen als dat nodig is.

We willen graag weten wat u en andere ouders van deze nieuwe mogelijkheid vinden. Daarom proberen we dit de komende maanden uit bij een kleine groep ouders. U bent er daar 1 van. U bent willekeurig gekozen en uw deelname is anoniem.

Hebt u vragen over de proef of uw deelname?

Kijk of uw antwoord erbij staat:

Wat houdt deelname aan de proef in?

Tijdens de proef krijgt u in de app de opvanguren te zien die de kinderopvang aan ons doorgeeft. Wij kregen deze gegevens al, maar nu kunt u ze ook zien. Zo kunt u achteraf per maand zien of er een verschil is tussen de opvanguren die u aan ons hebt doorgegeven en de opvanguren die uw kinderopvang heeft doorgegeven. We willen graag weten of u dit inzicht prettig vindt en of het u helpt. Daarom krijgt u van ons een korte vragenlijst. We leren graag van uw ervaringen, zodat we weten hoe we de app kunnen verbeteren.

Hoe kan het inzicht in de opvanguren van de kinderopvang mij helpen?

De kinderopvangtoeslag is geld dat u alvast krijgt om de kinderopvang te betalen. Hoeveel toeslag u krijgt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Daarom is het belangrijk dat u veranderingen in uw situatie op tijd aan ons doorgeeft.

In de app kunt u per maand zien hoeveel opvanguren u aan ons hebt doorgegeven en hoeveel uren uw kinderopvang. Zo kunt u makkelijk controleren of u een wijziging moet doorgeven. Hierdoor vergroot u de kans dat u krijgt waar u recht op hebt.

Ik wil liever niet meedoen aan de proef. Hoe meld ik me af?

U kunt ons dit laten weten via 055 - 543 47 47. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Hebt u vragen over de opvanguren in de app?

Kijk of uw antwoord erbij staat:

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.