PDF-bestanden

Als u op een hyperlink klikt die naar een PDF-bestand verwijst, zijn er – afhankelijk van uw browserinstellingen – verschillende situaties mogelijk:

• Er verschijnt een melding met de vraag of u het PDF-bestand wilt openen of opslaan op uw computer.
  • Het PDF-bestand verschijnt in hetzelfde venster.
  • Het PDF-bestand verschijnt in een nieuw tabblad.
  • Het PDF-bestand verschijnt in een nieuw venster.

Om PDF-bestanden op uw computer te kunnen lezen, is misschien externe software nodig. Het gratis programma Adobe Reader leest PDF-bestanden. Beschikt u niet over dit programma, dan kunt u het programma Adobe Reader downloaden.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.