Aangifte belasting op leidingwater 2024

Met dit formulier doet u aangifte voor de belasting op leidingwater. Onder de belasting op leidingwater valt de levering van leidingwater via een aansluiting aan een verbruiker.

Hebt u een 'aangiftebrief' van ons gekregen? Dan moet u altijd aangifte doen, ook als u over een tijdvak geen belasting op leidingwater hoeft te betalen. Vul de aangifte helemaal in op de computer. Rond alle bedragen naar beneden af op hele euro’s en rond alle hoeveelheden naar beneden af op hele kubieke meters (m3). Onderteken de aangifte en stuur deze naar:

Belastingdienst/Kantoor Arnhem/Landelijk milieubelastingenteam
Antwoordnummer 1665
6800 WC Arnhem

Tip!

U kunt een ingevulde pdf bewaren voor uw administratie, maar download steeds een nieuwe aangifte. Zo weet u zeker dat u de laatste, goed werkende versie hebt.

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.