Adreswijziging doorgeven Buitenland

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Woont u buiten Nederland? Dan kunt u met dit formulier uw buitenlandse adreswijziging, uw correspondentieadres en/of uw postbus doorgeven aan de Belastingdienst.

Let op!

U kunt dit formulier alleen gebruiken als u buiten Nederland woont én u na uw adreswijziging ook buiten Nederland blijft wonen.

Emigreert of immigreert u?
Dan moet u dit melden bij de Nederlandse gemeente waar u woonde of gaat wonen.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.
Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Retouradres

Stuur het volledig ingevulde en ondertekende formulier naar:

Belastingdienst/Klantbeheer
Postbus 2892       
6401 DJ Heerlen
Nederland

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.