Bezwaar Loonheffingen

Met dit formulier kunt u bezwaar maken tegen:

  • een naheffingsaanslag loonheffingen
  • een beschikking loonheffingen
  • het bedrag aan loonheffingen dat u hebt betaald

Let op!

Hebt u een fout gemaakt in uw aangifte loonheffingen? Dan hoeft u geen bezwaar te maken. Lees meer bij 'Wanneer moet ik bezwaar maken tegen mijn aangifte loonheffingen?'

Invulinstructie

Vul dit formulier in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna drukt u het formulier af, ondertekent u het en stuur u het naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.