Formulier Bezwaar Definitieve berekening toeslag

Bent u het niet eens met de definitieve berekening van uw toeslag? Bel dan de BelastingTelefoon. Dan proberen we het samen op te lossen. Wilt u bezwaar maken? Gebruik dan dit formulier.

Ander bezwaar?

Hebt u geen bezwaar tegen de definitieve berekening maar een ander bezwaar? Gebruik dan niet dit formulier. Lees meer bij Ik wil bezwaar maken.

Invulinstructie

U kunt dit bezwaarformulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Bij de hand houden

  • uw burgerservicenummer
  • als uw bezwaar gaat over uw kind of huisgenoot: het burgerservicenummer van die persoon
  • de definitieve berekening waar u bezwaar tegen maakt

Formulier terugsturen

Het ingevulde en ondertekende formulier moet binnen 6 weken na de datum van de definitieve berekening bij ons binnen zijn. Stuur het naar:
Dienst Toeslagen
Postbus 4510
6401 JA Heerlen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.