Formulier Ingebrekestelling bij niet tijdig beslissen (toeslagen)

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Zijn wij te laat met beslissen, bijvoorbeeld nadat u toeslag hebt aangevraagd of bezwaar hebt gemaakt? Met dit formulier kunt u ons 'in gebreke stellen'. U zegt daarmee dat wij niet op tijd hebben beslist en u vraagt ons om dat binnen 2 weken alsnog te doen.

Let op!

Wilt u ons in gebreke stellen over een verzoek of bezwaar dat u hebt gestuurd naar de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT)? Vul dan het formulier ‘Ingebrekestelling’ van UHT in. U vindt dit formulier bij In gebreke stellen Toeslagen Herstel.

Invulinstructie

U kunt het formulier digitaal invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Druk daarna het formulier af en onderteken het voordat u het opstuurt. U kunt het formulier niet op uw computer opslaan. U kunt wel een extra afdruk maken om te bewaren.

Bij de hand houden

  • uw burgerservicenummer
  • als u bezwaar hebt gemaakt: het beschikkingsnummer van de beschikking waarover uw bezwaar gaat

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar:
Dienst Toeslagen
Postbus 2505
6401 DA HEERLEN

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.