Melding Loonheffingen Afmelding werkgever

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier kunt u zich afmelden voor de loonbelasting/premie volksverzekeringen en voor de premies werknemersverzekeringen. Ook als u in het buitenland bent gevestigd.

U meldt zich in de volgende gevallen af:

  • U hebt geen personeel meer in dienst en u betaalt geen loon meer. En u verwacht dat dit ten minste 12 maanden het geval zal zijn.
    Na uw afmelding krijgt u van ons binnen 3 weken bericht vanaf wanneer u geen aangifte loonheffingen meer hoeft te doen. Tot die tijd moet u aangifte loonheffingen blijven doen.
  • U hebt geen werknemers meer voor wie u premies werknemersverzekeringen moet betalen.
    Na uw afmelding heffen wij uw sectoraansluiting(en) op. U blijft wel aangifte loonheffingen doen voor de loonbelasting/premie volksverzekeringen en de Zorgverzekeringswet. U krijgt binnen 14 dagen bericht dat wij uw afmelding verwerkt hebben.

Let op!

Gaat u stoppen met uw onderneming en bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK)? Dan hoeft u dit formulier niet in te vullen. U schrijft zich uit bij de KVK op kvk.nl/uitschrijven. Wij krijgen dit weer door van de KVK.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.