Melding Loonheffingen Premies werknemersverzekeringen betalen

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Dit formulier is bestemd voor personen of organisaties die al werkgever zijn, maar voor het eerst premies werknemersverzekeringen gaan betalen. Dit doet zich bijvoorbeeld voor als een besloten vennootschap werknemers in dienst neemt, terwijl tot dan toe alleen de directeur-grootaandeelhouder in loondienst was. Voor de nieuwe werknemers moeten nu premies werknemersverzekeringen worden betaald.

Als u premies werknemersverzekeringen moet betalen, krijgt u te maken met sectorale premies. Dat zijn premies die afhankelijk zijn van de sector waarbij u als werkgever wordt aangesloten. Om u bij een sector aan te kunnen sluiten, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. U kunt deze gegevens doorgeven met dit formulier.

Als wij uw formulier hebben ontvangen, krijgt u een brief van ons waarin staat bij welke sector u bent aangesloten en een brief met het percentage voor de gedifferentieerde premie Whk. Zo weet u welke percentages u moet gebruiken.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.