Melding Loonheffingen Aangifte doen voor artiesten of beroepssporters

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Dit formulier is bestemd voor iedereen die op grond van de artiesten- en beroepssportersregeling aangifte loonheffingen moet doen voor een optreden door artiesten, beroepssporters of groepen. Als wij uw formulier hebben ontvangen, krijgt u van ons de gegevens die u nodig hebt om aangifte loonheffingen te doen. 

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.