Opgaaf vermogen en schenkingen 2023 voormalige ANBI's

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Was uw instelling eerder aangewezen als Algemeen nut beogende instelling (ANBI)? En is deze aanwijzing na 1 januari 2013 beëindigd? Dan moet u vóór 1 september 2023 bepaalde gegevens over schenkingen en het vermogensverloop van uw instelling aan ons doorgeven als:

  • Het ANBI-vermogen van uw instelling op 1 januari 2023 meer dan € 25.000 bedroeg (bij beëindiging vóór 2023).
  • Het eigen vermogen van uw instelling op het moment van beëindiging meer dan € 25.000 bedroeg (bij beëindiging in 2023).

U kunt daarvoor dit formulier gebruiken.

Invulinstructie

Vul het formulier in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna:

  • druk het formulier af
  • onderteken het formulier
  • stuur het formulier op naar:

Belastingdienst/Kantoor Eindhoven
ANBI-team
Antwoordnummer 70500
5600 TS Eindhoven

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen. Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Zie ook

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.