Opgaaf wereldinkomen 2022

Met het formulier 'Opgaaf wereldinkomen 2022' doet u opgaaf van uw wereldinkomen. Wij sturen u dit formulier als u of uw partner in 2022 niet in Nederland woonde en een toeslag ontving. Of als u of een gezinslid in 2022 niet in Nederland woonde en een verdragsbijdrage betaalde aan het CAK. Lees meer bij Moet ik opgaaf wereldinkomen doen?

Geen formulier 'Opgaaf wereldinkomen 2022' ontvangen?

En denkt u dat u wel opgaaf wereldinkomen moet doen? Bel dan met de BelastingTelefoon Buitenland.

Bent u het formulier kwijt? Of wilt u uw eerdere opgaaf verbeteren?

Download alleen dan een kopie van het formulier 'Opgaaf wereldinkomen 2022'.

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Wilt u ons een inkomensverklaring sturen na uw aangifte?

Lees hoe u ons een inkomensverklaring stuurt bij Hoe kom ik aan een inkomensverklaring voor buitenlands belastingplichtigen?

Wilt u uw inkomen laten vaststellen voor DUO?

Lees hoe u uw inkomen laat vaststellen voor DUO op de website van DUO.

Opgaaf wereldinkomen invullen?

 1. Vul de opgaaf wereldinkomen in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader nodig. Adobe Reader kunt u downloaden via adobe.com.
 2. Druk het formulier af.
 3. Onderteken het formulier.
 4. Stuur het formulier naar:

  Belastingdienst
  Postbus 2546
  6401 DA Heerlen
  Nederland

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.
Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan als' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.