Melding Loonheffingen Uitzenden

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Dit formulier is bestemd voor werkgevers die werknemers ter beschikking stellen aan een derde, waarbij het gezag door die derde wordt uitgeoefend. Het beschikbaar stellen van werknemers aan derden betekent mogelijk dat u zich moet aansluiten bij de sector Uitzendbedrijven. Om te kunnen bepalen of dit het geval is, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. U kunt deze gegevens doorgeven met dit formulier. Als wij uw formulier hebben ontvangen, krijgt u van ons de gegevens die u nodig hebt om aangifte loonheffingen te doen.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.