Verzoek bpm - doorschuifregeling teruggaaf bpm voor bijzondere motorrijtuigen

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier kunt u vragen om gebruik te maken van de doorschuifregeling van belasting van personenauto’s en motorrijwielen (bpm). De doorschuifregeling geldt bij de (ver)koop van bijzondere motorrijtuigen. De koper/nieuwe kentekenhouder zet dit gebruik voort.

Invulinstructie

Vul het verzoek bpm in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna ondertekent u het formulier en stuurt u het naar:

Belastingdienst
Postbus 11
6400 AA Heerlen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.