Verzoek om algehele teruggaaf van Nederlandse dividendbelasting voor vrijgestelde organisaties (USA)

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier kunnen vrijgestelde Amerikaanse organisaties aanspraak maken op algehele teruggaaf van Nederlandse dividendbelasting, op grond van het Verdrag tussen Nederland en de Verenigde Staten van Amerika tot het vermijden van dubbele belasting.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader [versie 6.0 of hoger] nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken en ondertekenen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.