Verzoek om teruggaaf omzetbelasting (overgenomen vorderingen)

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met het formulier 'Verzoek om teruggaaf omzetbelasting (overgenomen vorderingen)' vraagt u teruggaaf van omzetbelasting (btw) die is inbegrepen in één of meer overgenomen vorderingen.
U verzoekt om teruggaaf wegens:

  • annulering
  • verbreking
  • ontbinding
  • prijsvermindering nadat de goederen zijn geleverd of de
    dienst is verricht
  • (gedeeltelijke) niet-betaling

Invullen en opsturen

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Vul het formulier en de bijlage(n) in, onderteken ze en stuur ze op naar uw belastingkantoor.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen. Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen?
Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.