Verzoek herberekening van de beslagvrije voet

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Waarvoor gebruikt u dit formulier?

Is er een loonvordering of overheidsvordering gedaan? Of verrekenen wij een schuld? En blijkt uit de controle op uwbeslagvrijevoet.nl dat wij onjuiste gegevens en bedragen gebruiken voor de berekening van de beslagvrije voet? Dan kunt u dit formulier gebruiken om de juiste gegevens door te geven als uw beslagvrije voet hoger moet zijn.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.