Voorloopblad Bijlagen bij de digitale aangifte dividendbelasting

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Doet u digitaal aangifte dividendbelasting via Mijn Belastingdienst Zakelijk of doet u uw aangifte met fiscale software of via een fiscaal dienstverlener? En wilt u bijlagen naar de Belastingdienst sturen? Dat kan met dit voorloopblad. Met dit formulier kunt u bijlagen bij de digitale aangifte dividendbelasting naar ons sturen, zoals een IB-92-verklaring, een IB-95-verklaring (Aruba), een IB-96-verklaring (USA) of vergunningen om geen of minder dividendbelasting te betalen.

Vul dit formulier in en stuur deze op

Vul het in op uw computer, druk het af en stuur het samen met de bijlagen naar:
Belastingdienst/Centrale Invoer
Antwoordnummer 21450
6400 SM  Heerlen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.