Vrijstelling bpm - aanvraag vrijstelling bpm werknemer

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Met dit formulier vraagt u een Vergunning vrijstelling bpm werknemer aan. U kunt om deze vrijstelling verzoeken als u aan de volgende 3 voorwaarden voldoet:

  • U woont in Nederland en werkt voor een buitenlandse werkgever.
  • Uw werkgever stelt een personenauto met een buitenlands kenteken aan u ter beschikking.
  • U moet een schriftelijke verklaring van uw werkgever overleggen, waarin uw werkgever schrijft dat de auto hoofdzakelijk bestemd is voor uitoefening van werk buiten Nederland.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar:

Belastingdienst
Postbus 4
6400 AA Heerlen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.