Helpdesk Intermediairs: 0800 - 0543 (gratis)

Bel de BelastingTelefoon alleen op telefoonnummers die op deze website staan!

Helpdesk Intermediairs: 0800 - 0543 (gratis)

Voor belastingconsulenten met een beconnummer

De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur. 

Toets tijdens de welkomsttekst uw speciale toegangscode in. U wordt dan direct doorgeschakeld naar de Helpdesk Intermediairs. Daar vragen wij u naar uw beconnummer.

Let op!

  • Hebt u (nog) geen toegangscode? Bel de BelastingTelefoon en kies optie 2 'ondernemersvraag'.
  • Hebt u vragen over persoons- of bedrijfsgegevens van uw klant? Dan moet u een vraag kunnen beantwoorden over gegevens van uw klanten die ondernemer zijn. Bijvoorbeeld een bedrag van een aangifte.

CVU (Centrale Verwerking Uitstelregeling) 

U kunt de afdeling CVU bereiken via de BelastingTelefoon: 0800 – 0543. Tijdens de welkomsttekst toetst u uw inbelcode in. U wordt dan doorverbonden met de afdeling CVU. Daar moet u uw beconnummer opgeven. Bent u de inbelcode van de CVU kwijt? Dan kunt u die opvragen bij de BelastingTelefoon.

Let op!

Voor technische vragen over het digitaal (elektronisch) aangeven voor ondernemers en de Uitstelregeling (CVU) belt u met de BelastingTelefoon: 0800 – 0543. U kunt bellen op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Voordelen van de Helpdesk Intermediairs

  • deskundig antwoord op uw vragen
    De helpdesk bestaat uit speciaal op uw vakgebied getrainde medewerkers. Vragen die zij onder andere beantwoorden: de status en de voortgang van de dossiers van uw cliënten, algemene fiscale vragen en vragen over fiscale middelen.
  • u wordt snel geholpen

 

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.